Monika Ahlbergs Västerbottenssill

52 röster
Monika Ahlbergs Västerbottenssill
Foto: Sara Palmquist

- Jag är väldigt förtjust i västerbottenost och de flesta vet ju att den är god till sillen, men att den även är god i sillen har jag själv precis upptäckt. /Monika Ahlberg

Visa mer

Du behöver

  • 420 g 5-minuterssill [1 burk]
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl matyoghurt
  • 1,5 dl vällagrad riven västerbottensost
  • 1 klyfta vitlök, pressad
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 krm cayennepeppar
  • salt
  • peppar, nymalen
Finns i inköpslista

Gör så här

  1. Låt sillen rinna av noga i ett durkslag.
  2. Blanda samman övriga ingredienser och vänd till sist ner sillen. Smaka av med salt och nymalen peppar.

Laddar fler recept...