Det är väldigt festligt att grilla flera olika saker på utegrillen. Tänk bara på de olika grilltiderna och anpassa grillningen efter dem. Läckra såser sätter pricken över i:et.
Honungssenapssås: Rör samman senap, vinäger, HP-sås, worcestershiresås, socker, salt och vitpeppar. Blanda ner oljan, först droppvis och sedan i en fin stråle. Rör ner honungen.
Whiskysås: Smält smöret och rör ner mjölet. Spä med buljong och grädde, lite i taget, under omrörning. Krydda med whisky, soja, salt och peppar.
Grilla korven och köttet, servera med stekt potatis, grönsaker och de olika såserna. Grilltider: Bratwurst 2-3 minuter totalt, baconskivor 1 minut totalt, fransyska i 1 1/2 cm skivor 2-3 minuter per sida, kalkonfilé i 2 cm skivor 3-4 minuter per sida.