Vårrullar
Se Tommy Myllymäki laga receptet
Ingredienser
- 16 rispappersark
- 200 g färsk rå lax, i tunna skivor
- 200 g färdigstekt rostbiff, i tunna skivor
- 1 1 avokado, i klyftor
- 0,25 gurka, i stavar
- 1 morot, skalad och skuren i tunna stavar
- 25 g färsk pepparrot, riven
- 50 g rättika, i tunna strimlor
- 20 g babyspenat, sköljd
Dippsås
- 1 dl japansk soja
- 2 msk söt soja, ketjap manis
- 1 msk risvinäger
- 1 msk rostade sesamfrön
- 1 klyfta vitlök, riven
- röd chilifrukt, finhackad
- 2 msk koriander, finskuren
- 1 dl majonnäs
- 1 tsk sesamolja
- 1 tsk färsk ingefära, finriven
- 2 tsk chilisås
- 1 röd chilifrukt, finhackad