Grillad lammrostbiff

Grillad lammrostbiff med söt syrlig tomatsallad med dill

Se fler recept från

Mitt kök


6 juli 2012

Du behöver

  • 600 g lammrostbiff
  • 400 g cocktailtomater i halvor
  • 4 msk ketchup
  • 2 msk socker
  • 2 msk ättika
  • 4 msk rapsolja
  • 2 msk finhackad färsk dill
  • 1 st rödlök i båtar
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Krydda lammrostbiffen med salt och peppar. Grilla lammet runt om till en innertemperatur på ca 50 grader ta av från grillen och låt vila till 62 grader i innertemperatur.
  2. Krydda tomaterna med salt och svartpeppar.
  3. Blanda sedan en vinaigrette av ketchup, ättika, socker, dill och olja.
  4. Blanda sedan vinaigretten med lök och tomater.
  5. Smaka av med salt och svartpeppar.
Kommentera receptet
Black friday

Fler goda recept