Ostfyllda pannbiffar
Ostfyllda pannbiffar
13 ingredienser
20 m
Superenkel middag med fetaostfyllda pannbiffar och smörstekt purjolök.
Se Lisa Lemke laga receptet

Ingredienser
- 600 g nötfärs
- 1 ägg
- 2 msk vispgrädde
- 2 msk koncentrerad kalvfond
- 2 tsk salt
- 1 förp fetaost
- färsk oregano
- purjolök
- citron
- salt
- strösocker
- smör
- olivolja
Gör så här
- Arbeta ihop färs, grädde, koncentrerad kalvfond, ägg, oregano, salt och peppar till en smet. Låt färsen svälla en liten stund.
- Strimla purjolöken grovt och stek i smör. Smaka av med salt, en nypa socker och lite pressad citron.
- Forma pannbiffar, tryck i en liten bit fetaost och slut igen.
- Stek pannbiffarna i smör. Ös med smör under tiden du steker.
- Servera pannbiffarna med purjolöken.