Fläskfilé i asiatisk wok
Fläskfilé i asiatisk wok
9 ingredienser
Fläskfilé i en smakrik och spännande wok med sichuanpeppar, skogschampinjoner och ingefära. Snabblagat och gott!
Se Lisa Lemke laga receptet

Ingredienser
Fläskfilé i asiatisk wok
- 500 g fläskfilé
- 5 skogschampinioner
- 150 g haricots verts
- 20 g ingefära
- 1 klyfta vitlök
- 6 msk japansk soja
- 2 msk ostronsås
- 2 tsk sichuanpeppar
- 1 msk vitvinsvinäger
Gör så här
Fläskfilé i asiatisk wok
- Skär champinionerna och snoppa haricot verts-bönorna.
- Finhacka ingefära och vitlök.
- Mortla sichuanpepparkornen.
- Skär fläskfilé i tunna skivor.
- Fräs fläskfilén i en het panna tillsammans med sichuanpeppar.
- Tillsätt haricot verts, ingefära, vitlök och till sist champinioner.
- Avsluta med soja, ostronsås och vitvinsvinäger.