Marinera kycklingen i misopasta och sambal badjak.
Tillaga sedan kycklingen i ugnen på 220 grader i minst 25 minuter, den ska få ordentligt med färg.
Ta upp kycklingen ur formen och tillsätt vatten och soja i formen. Sätt tillbaka formen i ugnen så alla smaker från ugnsformen tar plats i buljongen, låt gå i ugnen ca 30-40 minuter.
Finstrimla salladslök och skala majsen.
Stek majsen i lite olja och smör. Tillsätt salladslöken när den börjat få lite färg, dra åt sidan och krydda med salt och peppar.
Strimla kål och blanchera i ca 3 minuter.
Tärna kycklingen och blanda upp med majssalsan och kålen.
Tärna äpplet och marinera i risvinäger.
Blötlägg rispapperna ett i taget i varmt vatten. Lägg sedan i en sked med fyllningen på varje papper och vik ihop i platsfilm för att lättare värma upp.
Koka upp vatten och lägg ner knytena i platsfilmen och värm ca 3-4 minuter.
Sila buljongen och krydda med smör, salt och peppar.
Lägg knytet i botten på en tallrik, häll skummad buljong över och strö tärnat äpple på toppen. Servera gärna med valfri grön ört (exempelvis persilja) och nykokt ris.