Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
Öppna menyn för ditt konto
Matjesfilé med ägg, lök och dill
Foto: TV4
Matjesfilé med ägg, lök och dill
Betyg: 0 av 5
0
Spara
Av:
Köket.se
6
ingredienser
Oslagbart!
Husmanskost och receptklassiker
Midsommarmat
Snabbt
Ingredienser
portioner
2 askar matjessillfilé
3 ägg, hårdkokta
2 rödlökar
1 knippe dill
50 g smör (eller margarin)
700 g potatis, kokt
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Lägg upp sillen på ett fat. Hacka äggen, löken och dillen och lägg dem runt om.
Hetta upp smöret och häll det fräsande över sillfatet. Servera genast medan smöret är varmt. Färskpotatis, knäckebröd och ost hör till.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut