Chorizo med het sallad

0 röster
4
4 portioner

Du behöver

  • 4 chorizokorvar
  • 1 msk chimichurri
  • 4 tomater
  • 1 rödlök
  • 2 klyfta vitlök
  • 1 röd paprika
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • 3 msk olivolja
  • färsk oregano
  • färsk persilja
  • baguette
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Stek korvarna på låg värme, ca 10 min på varje sida.
  2. Tärna tomater och paprika.
  3. Riv salladen i mindre bitar, blanda ner oregano och persilja.
  4. Blanda en dressing av chimichurri, vinäger och olivolja.
  5. Skiva ner rödlök och vitlök, lägg ner dom i stekpannan med korvarna. När vitlöken har fått färg tar du upp löken.
  6. Blanda salladen med tomater, paprika och dressing. Skär upp korven och lägg den i salladen, toppa korven med lök.
  7. Servera med nygräddad baguette.
18 juni 2009