Mangocheesecake som serveras upp och ner

9 röster
20 m
4

Enkel cheesecake på mangopuré som serveras uppstjälpt i ett glas toppad med smulade kex, pistagenötter och färska bär.

Receptet är från tv-programmet Halv åtta hos mig, och recepten därifrån är komponerade av amatörkockar. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

Visa mer
20 m
4

Du behöver

  • 400 g mangopuré
  • 150 g philadelphiaost
  • 1 msk socker
  • 1 msk turkisk yoghurt
  • 1 tsk kardemumma
  • 100 g pistagenötter
  • 100 g digestivekex
  • 100 g bär (olika färska sorter)
Finns i inköpslista

Gör så här

  1. Mixa mangopuré, philadelphiaost, socker, yoghurt och kardemumma och ställ in i kylen cirka 30 minuter.
  2. Rosta pistagenötterna i stekpanna.
  3. Häll upp mangoblandningen i botten på ett glas, sprinkla över digestivekex, pistagenötter och toppa med bär.
10 oktober 2019
Kökets kurser

laddar fler recept...

Laddar fler recept...