12 steg att laga
9 ingredienser
Citronlinguine med forellrom och pilgrimsmusslor är ett ekande hånskratt åt tallriksmodellen, Livsmedelsverkets näringsrekommendationer, säkerhetsbältet, cykelhjälmen, fluortanten, kolesterolgubben och det där snipiga följet som envisas med att kalla mat för "kost". /Lotta Lundgren - Receptet kommer från kokboken Om jag var din hemmafru.
Det här är inte kost direkt. Det här är femhundra gram gräddig
sensualismus på en tallrik, ett oblygt förförelsenummer i den högre
skolan, en måltid som ofelbart slutar med att man har soffan full
med matgäster i uppknäppta brallor, pustande och stånkande med
händerna runt putande magar. Dessert, någon? Skulle inte tro det.
Möjligtvis en omgång med defibrillatorn och sedan taxi hem.
/Lotta
Den här rätten behöver lite hjälp att hålla värmen. Jag
rekommenderar att du värmer tallrikarna i mikron eller på 100
grader i ugnen en kvart före servering.
Fler recept från
Vad gör jag med alla äggvitor som blir över? Här är ett par
tips
Leilas
sega maränger
Marmorerade marshmallows
Tips! Hitta billigaste ingredienserna i din butik
Matiga sallader för alla smaker
Läs mer