Löjrom på toast

Löjrom på toast
Foto: Tv4

Löjrom på toast

1

6 ingredienser

10 m

En krispig toast med löjrom, dill, rödlök och crème fraiche är en fräsch och populär förrätt!

Receptet är från tv-programmet Halv åtta hos mig, och recepten därifrån är komponerade av amatörkockar. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

Ingredienser

portioner
  • 1 rödlök, finhackad
  • 250 g crème fraîche
  • 300 g löjrom (vänerlöjrom)
  • 4 skivor briochebröd
  • 2 msk smör
  • 1 dillstjälkar

Gör så här

  1. Finhacka löken och lägg upp på tallriken tillsammans med crème fraiche. Ställ in i kylskåpet.
  2. Lägg upp löjrommen.
  3. Smöra fyra skivor vitt bröd. Dela skivorna diagonalt. Rosta skivorna i ugnen på 200 grader precis inan servering så de får en krispig yta. Toppa med dill.