Löjrom på toast

Foto: Tv4
Löjrom på toast
6 ingredienser
10 m
En krispig toast med löjrom, dill, rödlök och crème fraiche är en fräsch och populär förrätt!
Receptet är från tv-programmet Halv åtta hos mig, och recepten därifrån är komponerade av amatörkockar. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.
Ingredienser
- 1 rödlök, finhackad
- 250 g crème fraîche
- 300 g löjrom (vänerlöjrom)
- 4 skivor briochebröd
- 2 msk smör
- 1 dillstjälkar
Gör så här
- Finhacka löken och lägg upp på tallriken tillsammans med crème fraiche. Ställ in i kylskåpet.
- Lägg upp löjrommen.
- Smöra fyra skivor vitt bröd. Dela skivorna diagonalt. Rosta skivorna i ugnen på 200 grader precis inan servering så de får en krispig yta. Toppa med dill.