Koka bulgur med buljongtärning enligt tillvägagångssättet på förpackningen.
Hacka vitlök och basilika spara några blad till servering) och mixa tillsammans med fetaost, olivolja, salt och lite av crème fraichen i en mixer till en slät kräm. När allt är blandat, häll upp i en skål och vänd i resten av crème fraichen. (Låter man all crème fraich mixas med från början så kan krämen bli lite vattnig).
Skölj de färdigkokta gröna linserna och blanda med den färdigkokta bulgurn, häll på olivoljan medan det är varmt, ställ åt sidan.
Riv av grönkålen från stjälkarna och lägg i en bunke, hacka stjälkarna tunt. Tillsätt citronsaft, salt och olivolja. Massera grönkålen ordentligt med händerna, så grönkålen blir mjukare och smakerna tränger in i grönkålen.Tillsätt skivade salladsärtor.
Skiva zucchinin i grova bitar och stek lätt i olivolja.
Blanda ihop alla ingredienser i salladen och servera med den krämiga fetaostkrämen och toppa med några basilikablad.