Kanel- och solrosbräck

0 röster
10 min
20
Kanel- och solrosbräck
Foto: Lisa Lemke

Snabbt och smarrigt godis som du snabbt svänger ihop. Givetvis går det utmärkt att byta ut mjölkchokladen mot mörk choklad.

Visa mer
10 min
20

Du behöver

  • 200 g smält mjölkchoklad (smält i vattenbad)
  • 2 dl rostade solrosfrön
  • 2 tsk kanel

Gör så här

  1. Lägg ut bakplåtspapper på en plåt eller bricka. Blanda ner kanel och solrosfrön i den smälta chokladen och häll ut på bakplåtspappret. Platta eventuellt ut dem med en stekspade.
  2. Låt svalna och bryt eller skär sedan i bitar. Pudra eventuellt kanel över bräcken. Förvara i kylskåp.
5 oktober 2009
Kökets box

laddar fler recept

Laddar fler recept