Christmas rum punch
Christmas rum punch
8 ingredienser
10 min
Rum Punch dricks flitigt i Karibien. Det är mycket läskande och serveras som ett bål. Smaken från Angosturan och muskot ger en spännande smakbrytning. Jag serverar min juliga version med Cranberryjuice och blodapelsinjuice, blodapelsiner i skivor och färsk mynta. Perfekt till det större jul- eller glöggpartyt!
Ingredienser
1 bålskål
- 7 dl ljus/mörk rom
- 3 dl sockerlag med vanilj
- 2 l cranberryjuice
- 2 l blodapelsinjuice
- 1 tsk angostura bitter
- is, bitar
- färsk riven muskotnöt
- 2 blodapelsiner och färsk pepparmynta till garnering
Gör så här
- Blanda rom, sockerlag och juice i en bålskål.
- Krydda med angustura och färsk riven muskotnöt.
- Fyll på med isbitar, skivad blodapelsin och myntablad.