Skala och filea mandarinerna och lägg i en bunke. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna och lägg dem tillsammans med stången i en kastrull där du tillsätter mandarinjuice, socker, limejuice samt stjärnanis. Koka upp. Sila vätskan över mandarinfiléerna.
Digestivecrumble
Sätt ugnen på 180 grader. Krossa digestivekexen till smulor och blanda med resten av ingredienserna i en bunke. Nyp ihop till en smuldeg och strö ut på en plåt. Grädda i 10 min.
Vit chokladmousse
Hacka och smält chokladen i ett vattenbad. Vispa grädden. Lägg äggulorna i en bunke. Koka upp vatten och socker och rör om tills sockret lösts upp. Häll sockerlagen ner i bunken och vispa samtidigt med elvisp i hög hastighet. Fortsätt tills det blivit ett fast skum. Vänd ner chokladen och därefter grädden. Blanda väl.
Varva digestivecrumble och mousse i serveringsglas och låt stå i kylen i cirka 1 timme. Toppa med mandarinkompott och garnera med stjärnanis.