Lammwraps med ras el hanut

3 röster
30 m
4-6
30 m
4-6

Du behöver

  • 2 tsk ras el hanut
  • 5 msk olivolja
  • 1 msk citronsaft
  • 300 g lammstek (går bra med färdiglagad)
  • 4-6 torrilabröd (eller libabröd)
  • 1 rödlök, strimlad
  • 1 granatäpple
  • 100 g spenat

Yoghurtsås

  • 1 knippe mynta, grovt hackad
  • 300 g yoghurt (grekisk)
  • 2 msk sumak
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Blanda samman ras el hanut, olivolja och citronjuice i en liten skål.
  2. Om du har kött över från en tidigare middag så hetta upp en stekpanna och stek köttet på låg värme (detta för att värma upp köttet).
  3. Yoghurtsåsen
    Blanda samman samtliga ingredienser till yoghurtsåsen och ställ i kylen under tiden.
  4. Servering
    Strö köttet över brödet, droppa över lite av oljeblandningen. Toppa sedan med lite rödlök, yoghurtsås, granatäppelkärnor och spenat.
17 november 2019