I samarbete med Abba

Läcker ishavsaioli med smak av basilika

2 röster
15 m
4
Abba ishavsaioli
Foto: Abba

En kall sås med caviar är perfekt att servera till fisk. Och inte minst praktisk - då man kan förbereda såsen långt innan middagen står på bordet. Snabbt, enkelt och så himla gott - bästa starten för en lyckad middag!

Vill du ha goda laxrecept? vad sägs om:
Halstrad lax med rotfrukter
Lyxig laxsoppa med tomat & rotfrukter
Lax i ugn på smördegsbädd


Visa mer
15 m
4

Du behöver

  • 80 g Caviar Abba Ishavsrom
  • 1 ägg, kokt i 3 minuter
  • 1 dl majsolja
  • 0,5 tsk citronsaft
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 kruka basilika, strimlad
  • 1 dl kesella
  • 1 gul lök, hackad
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Knäckt det löskokta ägget i en skål och gröp ev. ur ägget. Tillsätt senapen och citronsaften. Vispa med elvisp och häll i oljan långsamt under vispning.
  2. Blanda ner övriga ingredienser och smaka av med salt och peppar.
19 april 2016
Höstkampanj

laddar fler recept

Laddar fler recept