En sallad med pankopanerad kyckling och rädisor toppad med aioli blir en underbar lunch eller lättare middag. Salladen är även perfekt att ta med som picknickmat.
Skär kycklingfiléerna tvärs igenom så att du får två tunna bitar. Dela sedan varje bit på hälften.
Lägg kycklingbitarna i en bunke tillsammans med ostronsås, socker, chilipulver, paprikapulver, salt och peppar. Låt kycklingen marineras i 20 minuter.
Ta en kycklingbit i taget och doppa i ägg och sedan i panko.
Värm upp olja och smör i en stekpanna och stek kycklingbitarna tills de är färdiga.
Hacka hjärtsalladen och lägg i en skål tillsammans med blandsallad, skivade rädisor, den stekta kycklingen och toppa med aioli (se recept nedan).
Aioli
Vispa ihop senap, äggulor och vinäger samtidigt som du droppar i matoljan. Fortsätt vispa kraftigt och tillsätt det smälta smöret. Smaksätt aiolin med pressad vitlök och salt.