Kycklingröra med curry

2 röster
4

En kyckling- och curryröra är perfekt att ha med på utflykten – och den här är en riktigt krämig favorit! Färdig att serveras på skorpor, på macka eller i pitabröd. Serveras med en god smoothie!

Visa mer
4
4 portioner

Du behöver

  • ca 600 g kycklingfärs
  • matfett, att steka i
  • 2,5 dl crème fraiche
  • 2,5 dl majonnäs
  • 1 rödlök, finhackad
  • 2-3 tsk curry
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk gurkmeja
  • 1 krm chilipulver
  • salt
  • peppar
  • persilja, som topping
  • några salladsblad
Finns i inköpslista

Gör så här

  1. Stek kycklingfärsen i lite matfett tillsammans med rödlöken, salta och peppra.
  2. Ta bort från spisen och tillsätt crème fraichen och majonnäsen tillsammans med alla kryddorna. Smaka av.
  3. Servera på skorpor med lite sallad och toppa med persilja.
I samarbete med Kökets box
Kökets kurser

laddar fler recept...

Laddar fler recept...