Blanda alla ingredienser till kycklingfärsen och vispa runt med en gaffel.
Koka ris och broccoli så att tillbehören är klara.
Värm en stekpanna, gärna med lite högre kant.
Tillsätt kokosoljan i stekpannan så att den blir ordentligt varm.
Ta två skedar och ett glas med vatten. Använd skedarna för att forma ”äggformade” kycklingbullar av färsen. Doppa skedarna i vattnet mellan varje omgång så fastnar inte färsen.
Stek bullarna gyllene på båda sidor och lägg åt sidan.
Tillsätt den hackade löken i stekpannan (utan att diska ur den), fräs i 1 minut. Häll i vatten, kokosmjölk och grön currypasta. Låt sjuda ca 10 minuter. Tillsätt därefter övriga ingredienser till såsen.
Lägg ner kycklingbullarna i såsen och låt sjuda minst 10 minuter tills de är helt klara.
Servera med ris och broccoli samt extra chili, lime och koriander om du vill.