Kyckling- och nudelsallad med sataydressing

8 röster
30 m
4
30 m
4
4 portioner

Du behöver

  • 600 g kycklingfilé
  • 2 tsk rapsolja
  • 200 g äggnudlar
  • 1 röd paprika
  • 2 morötter
  • 150 g sockerärtor
  • 70 g babyspenat

Sataydressing

  • 2 msk jordnötssmör
  • 1 msk japansk soja
  • 1 msk risvinäger
  • 1 limefrukt
  • 1 msk sweet chilisås
  • 1 tsk sesamolja

Gör så här

  1. Stek kyckling i olja och dela sedan i mindre bitar.
  2. Koka nudlarna enligt anvisningar på förpackningen.
  3. Skiva paprika och skala och hyvla morötter.
  4. Blanda ihop avrunna nudlar, kyckling, paprika, morötter, sockerärtor och spenat på ett stort fat.
  5. Vispa ihop jordnötssmör, soja, risvinäger, pressad lime, sweet chilisås och sesamolja till en dressing och ringla över.
Tips!
Kycklingfilé med vitkålsgratäng

Fler tips från WW ViktVäktarna!

3 december 2019