Banka ut kycklingfiléerna tunt, salta och peppra ordentligt. Strö över paprikapulver.
Doppa filéerna först i mjöl sedan i ägg och sist panko. Lägg åt sidan.
Fräs vitlöken i olivolja, den får inte brännas. Häll över tomater och honung, salta och peppra. Plocka bladen från timjankvistarna, tillsätt bladen tillsammans med basilikabladen. Låt såsen puttra på svag värme ca 20 minuter.
Skär auberginen i tärningar och stek i rikligt med olivolja och salta. Auberginen ska få färg och bli mjuk, låt den därefter rinna av på hushållspapper.
Blanda ner den stekta auberginen i tomatsåsen.
Riv parmesanosten och fördela två nävar ost på ett bakplåtspapper. Grädda i ugnen på 200 grader ca 10 minuter, ta ut och låt svalna.
Stek kycklingen på medelhög värme i rikligt med matolja, den ska bli krispig och få fin färg, ca 5 minuter på varje sida.
Servera kycklingen med aubergineragun, parmesanflarnet och rucola samt en citronklyfta.