Kryddstark julskinka

Kryddstark julskinka
Foto: TV4

Ett jättebra sätt att använda sista snutten av julskinkan.

26 januari 2009
4

Du behöver

  • 8 st tunna skivor julskinka
  • 4 tsk mangochutney
  • 4 tsk chilisås
  • 2 tsk senap
  • 2 msk kaffegrädde
  • lite smält smör
  • ströbröd
  • 1 burk ananas
  • grön paprika
  • Ugn: 275°

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 275°.
  2. Blanda chutney, chilisås och senap i en skål och rör ut med grädden.
  3. Bred ut blandningen över skinkskivorna och vik dem tvärsöver. Lägg dem i en ugnsform. Pensla med smält smör och strö på lite ströbröd. Gratinera tills rätten fått fin färg. Servera med kokt ris, ananas och finskuren paprika på fatet.
Kommentera receptet

Fler goda recept