Krustader med färskost, rökt korv & svartkål

3 röster
15 m
24 snittar
Crustader med färskost, rökt korv & svartkål
Foto: Köket.se
Från Köket

I Kökets box för augusti fanns Haga-Petters kallrökta pilsnerpinnar. Att fixa ett supersnabbt tilltugg med krustader, färskost och rökig korv är en fullträff på festen!

Vill du veta mer om Kökets box? Klicka här!

Visa mer
15 m
24 snittar

Du behöver

  • 24 krustader (1 förp)
  • 200 g smaksatt färskost (välj din favoritsmak!)
  • 24 små blad svartkål
  • 2-3 rökta goda korvar
  • rostad lök

Gör så här

  1. Fyll krustaderna med smaksatt färskost.
  2. Skär ner svartkålen i mindre bitar eller plocka små blad. Skiva korven till 24 bitar. Stoppa ner en korvbit och ett svartkålsblad i varje krustad. Toppa med rostad lök.
24 september 2017

Laddar fler recept