• Meny
  • Sök
  • Kontomeny

Krämig lax - & fiskbullegryta

12 röster
10 m.
4
Abba lax - & fiskbullegryta
Foto: Angelica Söderberg

Tillverkad i Sverige, bara naturliga ingredienser, enkelt, smakar lika gott som om du gjort den själv.

Abba - Citronsås - Produktbild
10 m.
4
4 portioner

Du behöver

  • 500 g laxfilé, skurna i grova tärningar
  • 1 förp Abba Middagsklart Citronsås
  • 1 förp Abba fiskbullar i buljong
  • 2 dl grädde
  • 1 kruka dill
  • 5 cm purjolök, skivad
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Häll upp den färdiga såsen från Abba i en kastrull och tillsätt grädde.
  2. Häll i den tärnade laxen och låt sjuda i 5-7 minuter, häll av spadet från fiskbullarna och lägg dem i grytan mot slutet av tiden.
  3. Smaka av med salt och peppar och dekorera med några kvistar dill och purjolök över grytan.
20 september 2016