• Meny
  • Köket.se
  • Sök
  • Kontomeny

Krämig coleslaw med ananas - se & gör

POPULÄRT
Krämig coleslaw med ananas - se & gör
Sandra Mastio
Sandra Mastio

Krämig coleslaw med ananas - se & gör

3 steg att laga

7 ingredienser

Spela klippet för att se hur du gör en riktigt krämig och god ananas. Sandras coleslaw håller upp till en vecka i kylen.

Ingredienser

4 portioner
  • 1 litet spetskålshuvud
  • 1 liten burk ananas, i bitar [ca 230 g]
  • 2 salladslökar
  • 2 dl majonnäs
  • 1-2 tsk sriracha
  • 1 kruka färsk persilja
  • salt

Gör så här

  1. Låt ananasen rinna av. Finhacka salladslöken och persiljan.
  2. Strimla kålen fint och krama den mjuk med händerna.
  3. Vänd ner den väl avrunna ananasen, finhackad lök, majonnäs, finhackad persilja och srirachasåsen, smaka av med salt och låt stå kallt.