Krämig coleslaw med ananas - se & gör

17 röster
4

Spela klippet för att se hur du gör en riktigt krämig och god ananas. Sandras coleslaw håller upp till en vecka i kylen.

Visa mer
4

Du behöver

  • 1 litet spetskålshuvud
  • 1 liten burk ananas i bitar (ca 230 g)
  • 2 salladslökar
  • 2 dl majonnäs
  • 1-2 tsk srirachasås
  • 1 kruka färsk persilja
  • salt

Gör så här

  1. Låt ananasen rinna av. Finhacka salladslöken och persiljan.
  2. Strimla kålen fint och krama den mjuk med händerna.
  3. Vänd ner den väl avrunna ananasen, finhackad lök, majonnäs, finhackad persilja och srirachasåsen, smaka av med salt och låt stå kallt.
27 februari 2017

Laddar fler recept