Blanda alla ingredienser till färsen. Fyll färsen i en korvstoppare och trä på fjälstret. Veva ut korv i önskad storlek. Jag gör två mindre korvar, ca 7 cm.
Lägg korvarna i en het stekpanna med smör och olja. Sänk till medelvärme när korven fått en fin stekyta. Korven måste bli genomstekt.
Asiatisk coleslaw
Mixa äggulan med vitvinsvinägern och dijonsenapen med en stavmixer i en bunke. Tillsätt oljan droppvis tills du har en tjock majonnäs.
Smaksätt majonnäsen med ingefära, soja, vitlök och limeskal. Smaka av med salt och peppar.
Dra av bladen från spetskålen och finhacka den. Vänd ner majonnäs med kålen och rör om.
Friterad purjolök
Skiva purjolöken och vänd den i majsmjöl. Fritera den långsamt i olja, ca 140 grader, inte för hett. Ta upp löken när den är gyllenbrun och låt den rinna av på papper. Salta.
Rosta sesamfrön i en torr stekpanna. Värm sedan korvbrödet i samma panna.
Servera korven i det varma brödet. Toppa med krämig coleslaw, friterad lök, färsk koriander, chili och rostade sesamfrön.