I samarbete med Abba

Kolja i krämig dill & räksås

30 m
4
Abba Kolja i dill o räksås
Foto: köket.se
30 m
4

Du behöver

  • 4 bitar koljafilé (eller ca 700 g)
  • ca 300 g räkor, halvtinade (gärna lite större)
  • 1 Abba Middagsklart räk och dillsås
  • 1-2 dl Västerbottenost
  • 1 näve svartkål
  • 1 knippe dill
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Sätt på ugnen på ca 175 grader.
  2. Lägg i den tinade fisken i en ugnssäker form, strö runt räkorna, svartkålsbladen och toppa fisken med ost. Salta och peppra.
  3. Ringla över den krämiga gratängsåsen "Middagsklart" från Abba. Låt gratinera i ugn i cirka 30 minuter (eller tills innertemperaturen på fisken är ca 52 grader).
  4. Dekorera med dill och söta, ätbara penséer.
Kommentera receptet

Fler goda recept