I samarbete med Abba

Kolja i krämig dill & räksås

30 m
4
Abba Kolja i dill o räksås
Foto: köket.se
30 m
4

Du behöver

  • 4 bitar koljafilé (eller ca 700 g)
  • ca 300 g räkor, halvtinade (gärna lite större)
  • 1 Abba Middagsklart räk och dillsås
  • 1-2 dl Västerbottenost
  • 1 näve svartkål
  • 1 knippe dill
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Sätt på ugnen på ca 175 grader.
  2. Lägg i den tinade fisken i en ugnssäker form, strö runt räkorna, svartkålsbladen och toppa fisken med ost. Salta och peppra.
  3. Ringla över den krämiga gratängsåsen "Middagsklart" från Abba. Låt gratinera i ugn i cirka 30 minuter (eller tills innertemperaturen på fisken är ca 52 grader).
  4. Dekorera med dill och söta, ätbara penséer.
Kommentera receptet

Fler goda recept

Fler från Abba

Visa alla recept från Abba