Kolja i krämig dill & räksås

17 röster
30 m
4
Abba Kolja i dill o räksås
Foto: köket.se

Tillverkad i Sverige, bara naturliga ingredienser, enkelt, smakar lika gott som om du gjort den själv.

Abba Middagsklart räk o dillsås vit bakgrund
30 m
4
4 portioner

Du behöver

  • 4 bit koljafilé (eller ca 700 g)
  • ca 300 g frysta räkor, halvtinade
  • 1 Abba Middagsklart Räk & dillsås
  • 1-2 dl västerbottensost
  • 1 dl svartkål
  • 1 knippe dill
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Sätt på ugnen på ca 175 grader.
  2. Lägg i den tinade fisken i en ugnssäker form, strö runt räkorna, svartkålsbladen och toppa fisken med ost. Salta och peppra.
  3. Ringla över den krämiga gratängsåsen "Middagsklart" från Abba. Låt gratinera i ugn i cirka 30 minuter (eller tills innertemperaturen på fisken är ca 52 grader).
  4. Dekorera med dill och söta, ätbara penséer.
26 april 2017