Blanda rismjöl och bakpulver i en skål. Tillsätt ägg och kokosvatten. Vispa till en jämn smet.
Tillsätt det avsvalnande kokosfett, salladslök, morötterna och kryddorna.
Hetta upp våffeljärnet. Pensla med lite olja innan du steker första våfflan. Grädda sedan samtliga våfflor.
Solrosröra med smak av saffran
Rosta solrosfröna tillsammans med saffran i en torr stekpanna tills det är gyllenbruna.
Lägg fröna, saffran och salt i en matberedare och mixa till en slät och mjuk pasta.
Tillsätt getostbollar, chiliflingor, kokosolja och honung och blanda runt.
Ärtröra med basilika
Hacka basilika och rucola fint.
Mosa ärtorna med en gaffel och blanda samman alla ingredienserna. Röran är god att servera lite bitig.
Mandelröra med ricotta
Mixa mandlar, persilja, mynta, salt, peppar och ricotta till en slät röra. Ställ in kylen då den är godast att servera kall.
Servering
Servera den krispiga våfflan med någon utav rörorna. Våfflorna tillsammans med rörorna är grymt goda att servera med ägg. Stekt ägg, pocherat eller äggröra funkar fint.