Paul Svensson

Grönt, gott och hållbart med Paul

4 avsnitt

För Paul Svensson är matlagning mycket mer än fantastiska smakupplevelser. Maten ska självklart smaka gott men ska också göra gott för vår planet. Oftast med grönsaker i fokus. Hållbar njutning helt enkelt.

Avsnitt

Paul närbild
play

04:00

1. Min gröna matfilosofi

I Pauls gröna matfilosofi är grönsakerna huvudrollsinnehavarna och inte bara tillbehör på tallriken.

Pauls miniserie avsnitt 2
play

04:00

2. Hållbar njutning

Grönsakerna spelar en viktigt roll när Paul skapar nya, goda och spännande måltider. Som samtidigt bidrar till att hushålla med planetens resurser. Hållbar njutning helt enkelt.

Gröna slaktaren
play

03:30

3. Den gröna slaktaren

Paul utforskar i sin grönsaksstyckarskola hur vi kan ta vara på alla delarna av en grönsak.

Pauls rödbeta - avsnitt 4
play

03:50

4. Den vackra rödbetan

Rödbetan, en av de vackraste grödorna enligt Paul, består av många goda delar förutom själva roten.

TIPS

För en ännu bättre Play-upplevelse, använd dessa ikoner i spelaren: