Karolines egenodlade ratatouille

40 m
4 - 6
Karolines egenodlade ratatouille
Foto: Karoline Jönsson
40 m
4 - 6

Du behöver

  • 2 gula lökar
  • 2 zucchini
  • 1 aubergine
  • 1 paprika
  • olja, att steka i
  • salt och svartpeppar
  • 400 g krossade tomater

Gör så här

  1. Hacka löken och skär resten av grönsakerna i grova bitar. Stek alltsammans i en gryta med lite olja på botten, salta och peppra.
  2. När grönsakerna har börjat mjukna och fått lite färg är det dags att röra ner de krossade tomaterna. Låt sedan grytan puttra i 20 minuter utan lock och smaka av med salt och peppar.
Visa mer
Kommentera receptet
Presenteras av Kökets favoriter

Grytor från kända varumärken

Grytor från kända varumärken Se fler

Fler goda recept