Grillade majskolvar med färskost, parmesan, citron och chili

koket.se
Grillade majskolvar med färskost, parmesan, citron och chili
Foto: TV4
Karin Andersson
Karin Andersson

Grillade majskolvar med färskost, parmesan, citron och chili

6 ingredienser

15 min

Grilla förkokta majskolvar och toppa med färskost, parmesan, grillad citron och chili. Gott och enkelt!

Se Karin Andersson laga receptet

logo

Ingredienser

portioner
  • 6-8 färska majskolvar
  • 100 g färskost
  • 100 g färdigriven parmesan
  • chilipulver
  • 2 citroner, halverade
  • flingsalt

Gör så här

  1. Förkoka majskolvarna i vatten ca 6 minuter.
  2. Låt dem rinna av och grilla dem tillsammans med citronhalvor så de får färg.
  3. Bred färskost på majskolvarna, rulla dem i parmesanost och strö chilipulver och flingsalt på.
  4. Droppa några droppar grillad citron över och servera.