äppelkaka med kolafrosting

Julklappstips - Ge bort en kokbok!

ALLA vet att det är hårda julklappar som gäller under granen i år! I form av ljuvliga kokböcker såklart. Här har vi samlat 7 tips på underbara kokböcker från våra kockar - perfekta att ge bort till matälskaren.

Tareq Taylor, Catarina König, Camilla Hamid och Jennie Walldén. Alla har de gemensamt att de är eminenta kokboksförfattare. Här hittar du inspiration på årets bästa julklappar i form av färgsprakande kokböcker.

Kaka på kaka

kaka på kaka recept och bok
Camilla har skrivit en fantastisk bakbok som bygger på årets bakhögtider. Detta är den perfekta boken för personen som älskar att baka, gärna tar ut svängarna och älskar att testa nya recept.

Middag i en gryta

middag i en gryta recept och bok
Tareqs sprillans nya kokbok är fylld till bredden av grytor från världens alla hörn. I den här boken hittar man garanterat massor av inspiration. Ges bort till en person som behöver lite extra värme i vintermörkret.

Mat med guldkant

mat med guldkant recept och bok
Catarina König är expert på att sätta guldkant på vardagen. Den här kokboken passar perfekt att ge bort till en person du tycker ska unna sig själv ett lite lyxigare (och godare) liv!

Wok, ris, nudlar

wok ris nudlar recept och omslag
Wok ris nudlar är Jennie Walldéns senaste kokbok. I den här boken hittar du mängder av härliga, färgglada och smakrika recept att njuta av till vardag och fest. Perfekt att ge bort till någon som älskar asiatisk mat!

Baka bröd

Baka bröd recept och bok
Känner du någon som vill bli bättre på att baka bröd? Då är denna bok THE bok att ge bort. Martin Johansson (även kallad brödexperten) lär ut exakt hur man ska gå till väga för att lyckas med det perfekta brödet. Både surdeg och vanliga bröd.

Städa hållbart med Ekotipset

ekotipset bild och bok
Att städa hållbart med naturliga produkter är mer trendigt än någonsin. I den här boken får mottagaren lära sig allt från hur man gör egna rengöringsmedel till hur man ska tänka när man storstädar. Perfekt till både den kliniske och slarvern!

Laga mig

laga mig recept och bok
I Lotta Lundgrens bok "Laga mig" får vi följa med på en spännande resa bland texter, anekdoter och härliga recept. Detta är en konstnärlig kokbok som passar perfekt som present till en person som vill ha lite av allt.