Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Hälsa
Plus
Kurser
Sök
visa meny för konto
Matjessill med brynt smör, hackat ägg och gräslök
Matjessill med brynt smör, hackat ägg och gräslök
46
Spara
Av:
Josephine Lindqvist
Från:
Nyhetsmorgon
5
ingredienser
Se fler recept från
Nyhetsmorgon
Midsommarmat
Ingredienser
4 matjessillfiléer
100 g smör
4 ägg, hårdkokta
1 rödlök
knippe gräslök
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Skär matjessillen i 2 cm tjocka skivor.
Lägg upp dem på ett fat. (vill du ha den varm så kör den i ugnen i ca 5 min)
Hacka äggen fint, hacka även rödlöken fint och strimla gräslöken tunt.
Smält smöret och låt det få en gyllenbrun färg.
Fördela äggen och löken på tallriken och slå på smöret.
Servera genast.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut