Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Hälsa
Plus
Kurser
Sök
visa meny för konto
Korvlåda med blomkål och pasta
Foto: TV4
Korvlåda med blomkål och pasta
0
Spara
Av:
Filip Fastén
Från:
Mitt kök
15
ingredienser
Korvlåda på isterband, blomkål och pasta.
Korv
Vardagsmiddag
Så väljer du rätt kött i köttdisken
Ingredienser
800 g pasta, kokt
4 isterband
3 silverlökar
1 blomkål
5 dl grädde
1 msk torkad timjan
1 krm muskot
3 msk sötstark senap
1 knippe persilja, hackad
1 förp färdigkokta rödbetor
1 msk balsamvinäger
1 förp mâchesallad
150 g cheddarost, riven
salt
svartpeppar
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Skiva lök tunt och dela ner blomkålen i mindre buketter.
Blanda med pastan och lägg i en ugnsform.
Blanda grädde, senap, muskotnöt, timjan och salt.
Slå gräddmixen i ugnsformen.
Skiva isterbandet i tunna skivor och lägg på toppen ugnsformen.
Toppa med riven ost och baka i ugnen på 180 grader i cirka 20 minuter.
Dela ner rödbetorna och blanda med hackad persilja och balsamicovinäger, avsluta med att blanda i marchésallad innan servering.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut