• Meny
  • Köket.se
  • Sök
  • Kontomeny

Jennys ostkroks-breadsticks

POPULÄRT
Jennys ostkroks-breadsticks
Foto: Tv4
Kockarnas kamp 2017 Erik Videgård
Kockarnas kamp 2017 Erik Videgård

Jennys ostkroks-breadsticks

14

5 steg att laga

3 ingredienser

20 m

Tänk att något så enkelt kan bli så underbart gott! De här gyllene breadsticksen är toppade med krossade ostbågar och är ett perfekt snacks att bjuda på innan maten, till maten, vid minglet eller till tv-myset.

Ingredienser

portioner1 sats
  • 1 ark smördeg, fryst
  • 1 förp ostbågar (liten)
  • 1 ägg

Gör så här

  1. Skär smördegen på längden i 0,5 cm breda strimlor.
  2. Krossa ostbågarna i påsen.
  3. Pensla smördegen med ägg.
  4. Strö ostbågskrosset över.
  5. Baka i ugn på 200 grader tills smördegen puffat upp och fått vacker färg.