Italiensk bönpanna

Italiensk bönpanna
Jessica Frej
Jessica Frej

Italiensk bönpanna

7 ingredienser

20 m

Den här enkla pannan med bönor och soltorkade tomater gör sig fint med en bit rostat bröd.

Ingredienser

portioner1 - 2
  • 1 burk kidneybönor
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk torkad rosmarin
  • 1 klyfta vitlök
  • 2 msk soltorkade tomater
  • 0,5 chiliflakes
  • 0,5 citron, saft

Gör så här

  1. Skölj bönorna i kallt vatten.
  2. Hetta upp en stekpanna med olivolja.
  3. Stek bönor, rosmarin och vitlöksklyftan i 2 minuter.
  4. Plocka upp vitlöken och kassera den.
  5. Addera soltorkade tomter, chiliflakes och citronsaft i pannan.
  6. Servera gärna rätten med rostat bröd.