Ischoklad med apelsin

Ischoklad med apelsin
Foto: Jessica Frej
Jessica Frej
Jessica Frej

Ischoklad med apelsin

25

3 steg att laga

4 ingredienser

Klassisk ischoklad med smak av apelsin.

Ingredienser

  • ischokladformar
  • 100 g kokosolja, doftfri
  • 200 g mörk choklad 70 %
  • torkat sockrat apelsinskal

Gör så här

  1. Smält kokosfettet i en kastrull på medelvärme. Ta av från värmen och rör ner chokladen, som gärna får vara hackad i småbitar.
  2. Häll upp i en liten kanna och fördela i formarna. Toppa med en bit apelsinskal.
  3. Förvara i frys eller kylskåp. Servera iskalla
TIPS!
läs mer
Sponsrat
Klassisk lasagne med Grana Padano

4 rätter som räddar januari

När julen är över och allt känns trist - då äter du det här!

Läs mer