Inkokt kålrabbi med krondill
Inkokt kålrabbi med krondill
9 ingredienser
20 m
Inkokt kålrabbi med krondill är riktigt enkelt att tillaga och blir underbart gott! Perfekt tilbehör till helgens middag helt enkelt.
Ingredienser
- 1,5 tsk salt
- 1 l vatten
- 0,5 tsk strösocker
- 1 knippe krondill (stjälkar i lagen och krondill kroner till garnering)
- 1 tsk citronsaft
- vitpeppar
- rapsolja
- 2 kålrabbi
- 2 msk majonnäs (till servering)
Gör så här
- Koka upp alla ingredienser och ställ åt sidan för att svalna.
- Skala kålrabbin och skär den i skivor eller klyftor som är ca 0,5 cm tjocka.
- Lägg rabbin i lagen och låt koka i ca 10 minuter. Ställ sedan åt sidan för att svalna.
- Lägg upp kålrabbin i en cirkel och garnera med krondill, majonäs, nymald vitpeppar och lite rapsolja på toppen.