Hot buttered rum


Foto: Tv4
Hot buttered rum
12 ingredienser
10 m
En härlig drink som du måste testa i helgen!
Se Joel Söderbäck laga receptet

Ingredienser
- 5 cl mörk rom (gärna Angostura 1919)
- 10 cl vatten, kokhett
- Paradiso socker-/kryddsmör (mängd efter smak)
- riven muskotnöt (till garnering)
Paradiso socker-/kryddsmör
- 150 g smör, rumstempererat
- 50 g strösocker
- 50 g rörsocker
- 50 g muscovadosocker
- 1 msk malen kryddpeppar
- 1 msk malen kanel
- 1 msk malen kardemumma
- 1 tsk muskot
- angostura bitter (4 stänk)
Gör så här
- Häll alla ingredienser i ett glas som tål värme och rör runt.
- Toppa med riven muskot.
Paradiso socker-/kryddsmör
- Blanda alla ingredienser i en matberedare. Rulla ihop till en cylinder i plastfolie och förvara kallt.
- Använd sedan i receptet ovan.