"En perfekt rätt när det är dags för fotboll ute i trädgården och alla kompisar till barnen hamnar vid middagsbordet. Sötman i hoisinsåsen blir magisk på grillen!" /Jonas
Marinera kycklingen med hoisinsåsen och stek eller grilla tills innertemperaturen är 70 grader.
Rör ihop ingredienserna till chilimajonnäsen.
Picklad gurka och rödlök
Värm upp socker och vinäger i en kastrull och låt svalna. Häll sedan vätskan över tunna skivor av gurka och rödlök i separata skålar. Spara vätskan tills servering.
Kryddris
Blanda ris och vatten med gurkmeja, kanel, stjärnanis och kardemumma. Låt koka upp 2 minuter, sänk värmen till låg nivå och låt stå med lock ca 15 minuter tills riset är mjukt.
Stek den tärnade moroten i smör ca 2 minuter. Tillsätt riset och låt steka med i smöret. Salta. Vänd ner ärtor/bönor och strö sesamfrön över innan servering.
Dela bröden på längden och fyll med sallad, gurka och kryddris.
Toppa med skivor av kyckling, chilimajonnäs, picklad lök och sesamfrön.