Hamburgare med tryffelmayo och karamelliserad lök

Hamburgare med tryffelmayo och karamelliserad lök

11 ingredienser

30 min

Inget slår en hemmagjord hamburgare! Toppa med karamelisserad lök och tryffelmayo och du kommer aldrig vilja äta dina burgare på något annat sätt efter det. Mums!

Vi rekommenderar Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlök
ToT brynt schalottenlök fond produkt

Vi rekommenderar Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlök

lyfter smaken på alla dina favoriträtter från soppor och stuvningar till grytor, pannbiffar och köttbullar.

Läs mer

Ingredienser

portioner
  • 2 gula lökar
  • 1 msk smör
  • 500 g högrevsfärs
  • 1 msk Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlöksfond
  • 2 msk olivolja
  • 8 skivor ost
  • 4 hamburgerbröd
  • salladsblad

Tryffelmayo

  • 1,5 dl majonnäs
  • 0,5 tsk tryffelolja
  • 1 tsk Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlöksfond

Gör så här

  1. Skala och skiva löken. Stek den långsamt i smör tills löken blivit mjuk och vackert gyllenbrun.
  2. Vispa samman majonnäs, tryffelolja och fond. Smaka av med peppar, fond och tryffelolja.
  3. Smaksätt färsen med fond, salt och peppar.
  4. Forma 4 fina burgare och ringla lite på lite olivolja.
  5. Grilla burgarna och lägg på osten så att den smälter fint.
  6. Rosta bröden och montera fina burgare.
TIPS!
Fler tips
Grillade marinerade kycklinglår touch of taste

Fler tips

Här hittar du fler goda recept

Läs mer