9 steg att laga
21 ingredienser
1 h + 3 h i kyl
Vitvinsmarinerad renfilé serveras med räk- och ostfyllda
potatishalvor, haricots verts och champagnesås. Detta är en festlig
rätt med lyxiga råvaror som möter svenska smaker i en spännande
kombination.
Receptet är från tv-programmet Halv åtta hos mig och
recepten därifrån är komponerade av amatörkockar. Köket.se kan
därför inte gå i god för receptet.
Linns drycktips
2643 Montecillo Crianza, Bodegas Montecillo, Rioja, Spanien
79:-
"Ett kryddigt vin med inslag av ekfat, lakris, läder och mörk
choklad. Tanninerna (srävheten) i vinet rundas av fint när det
dricks till renfilén samt möter fint upp fetman från de räk- och
ostfyllda potatishalvorna."
Tips! Hitta billigaste ingredienserna i din butik
4 rätter som räddar januari
Läs mer