Sätt på ångugnen på 30 % fukt, 150 grader (om du har en vanlig ugn så ska du ha samma temperatur).
Lägg den hackade basilikan under skinnet på kycklingbröstet. Salta och peppra.
Bryn därefter filén i en het stekpanna (början med sidan med skinn först), ca 2 minuter per sida.
Efter att bägge sidorna har fått färg så bakas kycklingen av i en ång-ugn tills kycklingen når en innertemperatur på 70 grader (tar cirka 15 minuter).
Garnera med finhackad morot, finhackad gräslök samt soltorkade tomater.
Potatispuré
Koka potatisen i en kastrull med saltat vatten. Pressa därefter potatisen. Smält smöret och tillsätt därefter mjölken.
Blanda samman den pressade potatisen med det smälta smöret och mjölken. Vispa samman med en elvisp. Smaka av med salt peppar. Tillsätt parmesanosten. Garnera med flingsalt och basilika
Vit sparris
Skala den vita sparrisen och lägg den i en bunke. Tillsätt oljan, salt och peppar och rör om. Bryn därefter sparrisen i en het panna i cirka 4 minuter.
Syrlig vinägrett
Finhacka bacon, schalottenlök och gräslök. Knaperstek baconen i cirka 10 minuter. Lyft bort baconen från det överblivna fettet.
Bryn schalottenlöken och gräslöken i baconfettet i 4 minuter. Tillsätt sedan olivolja och balsamvinägern.
Smaka av så att proportionerna mellan olivoljan och balsamvinägern känns rätt. Tillsätt sedan baconen.