Brutal Brewing Raspberry Weissbock Sverige Nr: 31504
Ingredienser
4 - 6 portioner
1 loin fröyalax
3 ägg, lättkokta
1 ask mâchesallad
1 liten burk ansjovis
1 knippe knipplök
1 knippe dill
1 knippe gräslök
10 färskpotatisar
2 dl gräddfil
vitpeppar
salt
1 citron
rapsolja
Gör så här
Dela potatis och sommarlök, rippla lite rapsolja över och krydda med salt och vitpeppar. Rosta i 200 grader i ca 20 min (beroende på storlek). Låt svalna lite.¨
Skär laxen i tunna skivor, skölj salladen .
Lägg ut potatis och lök på ett fat och fördela salladen och fördela lax, ansjovis, ägg och toppa med dillvippor, klippt gräslök och gräddfil på .Servera med citron.
Gubbröra på lax, ansjovis, rödlök och dill | Köket.se