Grillad korv i bröd med senapsmajonnäs och grönkålschips

0 röster
30 m
4
Grillad korv i bröd med senapsmajonnäs och grönkålschips
Foto: Köket

Pimpa grillkorven med roliga tillbehör som senapsmajonnäs, grönkålschips och picklad lök

Visa mer
30 m
4
4 portioner

Du behöver

Grönkålschips

  • 100 g grönkålschips
  • olja
  • salt

Picklad lök

  • 1 röd lök
  • 0,25 dl ättika
  • 0,5 dl socker
  • 1 dl vatten

Senapsmajonnäs

  • 1 dl majonnäs
  • 2 msk senap

Servering

  • 4 korvar
  • 4 korvbröd

Gör så här

  1. Grönkålschips
    Sätt ugnen på 200 grader. Dra av bladen från stjälkarna och lägg grönkålsbladen i en skål, massera in olja och krydda med salt.
  2. Lägg upp på ett bakplåtspappersklädd plåt och rosta i ugnen i ca 7-10 minuter.
  3. Picklad lök
    Skala och skiva den röda löken. Blanda ättika, socker och vatten tills sockrets löst upp sig. Lägg ner löken i lagen.
  4. Senapsmajonnäs
    Blanda majonnäs och senap.
  5. Servering
    Lägg korvarna på grillen. Servera med korvbröden, senapsmajonnäsen, grönkålschips och picklad lök.
I samarbete med Kökets box
23 maj 2018
Kökets box

laddar fler recept

Laddar fler recept