Grillad korv i bröd med senapsmajonnäs och grönkålschips

Grillad korv i bröd med senapsmajonnäs och grönkålschips
Foto: Köket
Köket .se kocksida
Köket .se kocksida

Grillad korv i bröd med senapsmajonnäs och grönkålschips

2

11 ingredienser

30 m

Pimpa grillkorven med roliga tillbehör som senapsmajonnäs, grönkålschips och picklad lök. Extra lyxigt och extra gott!

Ingredienser

portioner4

Grönkålschips

  • 100 g grönkål
  • olja
  • salt

Picklad lök

  • 1 rödlök
  • 0,25 dl ättiksprit 12 %
  • 0,5 dl strösocker
  • 1 dl vatten

Senapsmajonnäs

  • 1 dl majonnäs
  • 2 msk senap

Servering

  • 4 korvar
  • 4 korvbröd

Gör så här

  1. Grönkålschips
    Sätt ugnen på 200 grader. Dra av bladen från stjälkarna och lägg grönkålsbladen i en skål, massera in olja och krydda med salt.
  2. Lägg upp på ett bakplåtspappersklädd plåt och rosta i ugnen i ca 7-10 minuter.
  3. Picklad lök
    Skala och skiva den röda löken. Blanda ättika, socker och vatten tills sockrets löst upp sig. Lägg ner löken i lagen.
  4. Senapsmajonnäs
    Blanda majonnäs och senap.
  5. Servering
    Lägg korvarna på grillen. Servera med korvbröden, senapsmajonnäsen, grönkålschips och picklad lök.
TIPS!
läs mer
Sponsrat
Aito Sommarpaj med lax och purjolök

Tips på laktosfritt!

Smarriga recept för hela familjen

Läs mer