Grillade bröd med surgrädde

Alexandra Zazzi
Alexandra Zazzi

Grillade bröd med surgrädde

0

6 ingredienser

15 m

Grillad bröd med surgrädde, västerbottensost, forellrom, dill och rödlök. Dessa är även goda att göra i ugn om man vill gratinera dem.

Ingredienser

portioner4
  • 2 piadina (eller mjuka tunnbröd)
  • 1 dl crème fraîche (eller smetana)
  • 1 dl Västerbottensost, riven
  • 2-3 msk forellrom (eller löjrom)
  • 10-12 skivor rödlök, ringar
  • 1 dillkvist

Gör så här

  1. Bred ett tunt lager crème fraiche på bröden och strö över västerbottensost.
  2. Lägg dem på grillen på indirekt värme, lägg på grillocket och låt grilla i 10-15 minuter så att osten smälter.
  3. Vid servering så skär bröden i bitar och klicka på forellrom, lök och dillvippor.