Grillad ananas med kokosgrädde

Grillad ananas med kokosgrädde
Foto: Stephanie Bjelkstam
Leila Lindholm
Leila Lindholm

Grillad ananas med kokosgrädde

6 ingredienser

Vegansk dessert som gör sig underbar som avslutning på en god middag. Leilas grillade ananas med kokosgrädde, granatäpple och limezest.

Se Leila Lindholm laga receptet

logo

Ingredienser

Håll skärmen tänd
portioner
  • 1 ananas
  • 1 dl kokosgrädde
  • 1 msk rörsocker
  • 1 limefrukt, rivet skal från
  • 1 dl rostade kokosflakes
  • 0,5 granatäpple

Gör så här

Håll skärmen tänd
  1. Skala ananasen, skär bort stocken (mittbiten) och skär den i klyftor.
  2. Blanda kokosgrädden med råsocker och rivet limeskal.
  3. Grilla ananasskivorna och lägg dem på ett fat. Ringla över kokosgrädden och strö över kokos och granatäppelkärnor. Servera ananasen varm.