I samarbete med BOB

Glutenfria våfflor med mandelmjöl

93 röster
20 m
4

Glutenfria våfflor gjorda på ägg, mjölk och mandelmjöl. Fluffiga och goda, precis lika enkelt att göra som vanliga våfflor! Servera med BOB BARA BÄR & Frukt.

Visa mer
20 m
4
4 portioner

Du behöver

  • 2 dl mandelmjöl
  • 4 ägg
  • 1,5 dl mjölk
  • 25 g smör, smält
  • 0,5 krm salt
  • 0,5 tsk vaniljpulver
  • 1 msk fiberhusk

Servering

  • BOB BARA BÄR & Frukt
  • grädde, vispad
Finns i inköpslista

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser utom fiberhusk till en jämn smet. Tillsätt fiberhusk försiktigt under vispning så att det inte klumpar sig. Låt smeten svälla någon minut.
  2. Grädda våfflorna gyllene i smörat våffeljärn och servera med BOB BARA BÄR & Frukt och grädde. Mums!
19 mars 2018
Kökets kurser

laddar fler recept...

Laddar fler recept...